Löpanalys

Få ut mer av din löpning

Skador är vanligt inom löpning men med små korrigeriangar, enkla övningar och rätt skor kan man ofta förebygga och återhämta sig från skador. Med bättre teknik kan du också få bättre flyt, springa effektivare och snabbare.

  Skoanalys

  En skoanalys är precis som det låter, en analys där vi försöker få fram vilken typ av sko som passar just dig. Vår sjukgymnast, som är specialiserad på löpning och löpteknik undersöker dina fötter och din löpteknik och ser på dina gamla skor. Med dig får du riktlinjer och exempel på skor som passar just dig. 

  Tidsåtgång ca 15min

  Pris 299kr

  Löpanalys Bas

  Visuellt och med olika instrument kontrollerar vi stegfrekvens, kroppsposition, fotisättning och tyngdpunkt i olika hastigheter. Finns det behov så arbetar vi tillsammans fram en mer energisnål teknik. Videodokumentation görs före och efter justering. Analysen utförs av en sjukgymnast i vårt testcenter. Genom den kompetens som sjukgymnasten har från sitt yrke tillsammans med idrottsspecifika erfarenheter får du en bredare bild av din löpanalys där skadeförebyggande och effektivitet ligger i fokus. 
  Tidsåtgång ca 45-60min 

  Pris: 690:-


  Löpanalys Pro

  Som löpanalys Bas men utöver det får du ett individuellt styrkeprogram för att komma tillbaka från en skada, förebygga en skada eller för att bli en starkare löpare. Sjukgymnasten går igenom de olika övningarna så att de utförs på ett korrekt sätt Analysen utförs av en sjukgymnast i vårt biomekaniska labb. Genom den kompetens som sjukgymnasten har från sitt yrke tillsammans med idrottsspecifika erfarenheter får du en bredare bild av din löpanalys där skadeförebyggande och effektivitet ligger i fokus. 
  Tidsåtgång ca 90min 

  Pris: 1290:-