MTB

 

Kurser – Guidade turer – Privatlektioner

Vill du få ut mer av din MTB cykling? Vi har kurser för både nybörjare och mer erfarna cyklister där vi hjälper dig utveckla framförallt den tekniska delen av cyklingen men också den fysiska. 


Vill du ha en guidad tur på de fina stigarna och vägarna runt billingen har vi erfarna och duktiga guider som inte bara visar dig runt, utan ävne ger tips och tricks om hur du kan utveckla din MTB cykling. Du väljer själv längd och svårihetsgrad på rundan. 


Se menyn nedan för att läsa mer om de olika tjänsterna


Nybörjarkurs

Är för dig som ny på det här med MTB och vill komma igång med cyklingen. Vi hjälper dig komma igång med grunderna så att du kan ta dig fram på ett säkrare och effektivare sätt i skogen. Vi går igenom kurvtagning, inbromsning, utförskörning, hur du tar backar på ett bra sätt, “jobbiga” partier med rötter och stenar mm, mm. Inga förkunskaper krävs men du behöver egen utrustning (Cykel, ev. cykelskor, hjälm). Utrustning finns även att hyra i 30K:s butik. 

Kurstillfällen vår/sommar 2020:

Kursstart 2019-05-03 (Tisdagar 17.00), 7 platser

Kursen är på 5 tillfällen, 75-90min/gång

Pris: 1 500kr per person

Anmälan till info@30k.se

(Namn, telefon, mail samt erfarenhet av MTB cykling)

Privatlektion/Guidad tur

Vill du få en guidad tur runt omkring vackra billingen? Då kan du enkelt boka en tid hoss oss. Oavssett om du är själv eller en mindre grupp. (vid fler än 6 personer ber vi dig kontakta oss innan du bokar). Du väljer själv svårihetsgrad, tempo och längd på turen och vi anpassar från helt nybörjare till avancerad stigcykling. I guidningen ingår att vi ger dig tips och trix kring de tekniska delarna i cyklingen så att du kan ta dig fram på ett säkert och effektivt sätt. Behöver du låna cykel går det att hyra hos oss.


Pris: 690 kr/timme (ange i bokningen ca hur länge du vill köra och hur många ni är)

Bokas via “BOKA HÄR” knapparna eller till info@30k.se

Cykeluthyrning

Hos oss kan du även hyra cyklar. Cyklarna är av bra kvalitet och alltid nyservade i vår cykelverkstad. Se bild för priser. För att boka en cykel mailar du till johan@30k.se. Ange typ av cykel (MTB, Racer, hybriid mm) antal dagar, hur lång du är och om du även vill hyra tillbehör så som hjälm mm.