30K

 

För 30 000 dagar av livskvalité

 

Vi ska tillgodose helhetslösningar inom hälsa och träning, lösningar som ska passa varje unik person oavsett målsättning. 

Vi jobbar för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina 30 000 dagar. 30K Står för just 30 000 dagar. I Sverige lever vi idag ca 29 800 dagar och vi vill ge er livskvalité i minst 30 000 dagar. 

Vi som jobbar på 30K

Stefhan Andersen

Gymchef och huvudcoach

 

Stefhan är grundare av 30k, har bred träningsbakgrund inom framför allt triathlon. 2014 tog han SM-guld på halvironman. Utöver erfarenheten från sin egna träningskarriär har han med sig en gedigen utbildning som idrottstränare. Stefhan jobbar främst med fystester, bikefit, och håller även i de flesta simkurserna samt gör individuella träningsprogram.

Kristalina Smårs

Ekonomi- och administrationsansvarig

 

Kristalina sköter ekonomi, marknadsföring och administration för gymmet. Hon är utbildad civilekonom men spenderar gärna mycket tid på cykeln, i vattnet eller är ute generellt och tränar. 

 

 

Simon Karlsson

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Utbildad sjukgymnast, livssstilscoach och massör med brinnande intresse för hälsa, motion och en aktiv livsstil. Har åkt vasaloppet 5ggr, även varit aktiv inom triathlon och volleyboll. Tror på hälsa som en helhet, där fysisk, psykisk, social och andlig hälsa tillsammans bildar helhetshälsan.

Nathalie Säfsten

Coach/Föreläsare

Nathalie Säfsten är elitaktiv inom triathlon och har ett stort intresse för mentalträning. Vid sidan av sin elitsatsning har hon ett stort intresse kring att inspirera och utveckla andra individer att nå sina målsättningar. Hon har en bakgrund som officer inom Försvarsmakten och högskolekompetens inom områdena psykologi och idrottspsykologi. 

Erik Hjertsonsson

Coach/Föreläsare

Erik jobbar med träningsprogram och håller i en del gemensamma pass på 30K. När han inte är ute och cyklar, springer eller simmar så jobbar han även deltid som läkare i Skövde. 

Nils Nordlander

Coach Längdskidor

Stort intresse för träning främst skidåkning & skidskytte.

Utbildad och certifierad skidcoach via Svenska skidförbundet.

Erbjuder tekniklektioner på rullskidor & skidor, i både skejt och klassisk stil.

Jobbar med kurser gruppträning och privatlektioner.

Johan Lennartsson

Coach Längdskidor

Johan började träna skidor 2008 och tävlade aktivt mellan 2012 och 2015 på elitmotionärsnivå, främst inom traditionell skidåkning med 15 km skejt som favoritdistans.

Numera är Johan skidcoach, godkänd och certifierad av Svenska skidförbundet och han brinner för att lära andra åka skidor bättre.

Johan jobbar till vardags som officer på Försvarsmakten, vilket gett honom en gedigen utbildning och erfarenhet inom pedagogik, ledarskap och idrott.

Johan har även läst på Idrottshögskolan inom ämnen som anatomi, fysiologi och idrottsskador.

Sammantaget har Johan en god förmåga att coacha och förmedla intryck till andra, samtidigt som han har bra erfarenheter av egen fysisk träning, vilka han gärna delar med sig av.

Johan Karlsson

Butikschef

Johan är en erfaren cyklist, triathlet och skidåkare. Han driver 30K Store i Skövde och visar er gärna runt i butiken. Han är även ansvarig för 30K:s vallaservice och fixar skidorna till vasaloppet.

Viktor Ludvigsson

Viktor jobbar i butiken och verkstaden. 

Viktor älskar MTB och hjälper dig gärna med frågor du har gällande din cykel eller andra produkter från butiken.