Simning

Kurser och privatlektioner

Att lära sig simma crawl som vuxen kan vara en utmaning. Det är mycket teknik i simning och att få hjälp av någon som står på kanten och instruerar kan vara till väldigt stor hjälp. Vår simlärare är inte bara elitsimmare och Svensk Mästare i triathlon (2014) utan även utbildad idrottstränare på högskolan i Falun och utbildad simtränare på svenska simförbundet. Dessutom har han många års erfarenhet av att just utbilda vuxna som vill lära sig simma crawl. Simningen sker på bokade banor i träningsbassängen på Arena Skövde (Inträde och banhyra ingår i priset) eller i Sjötorpssjön i Skuldtorp utanför Skövde

Simlektioner

Vi erbjuder simlektioner där du får 60min i vattnet med vår simtränare på kanten/i vattnet. Vi utgår från dina mål och förutsätttningar och anpassar träningen till det som du vill förbättra. Du får med dig övningar hem som du har testat under träningspasset och som du sedan kan träna på på egen hand. Vid behov anväder vi kamera, dolme, platta eller andra hjälpmedel för att du ska kunna effektivisera din simning. Du väljer själv om du vill vara ensam och få en privatlektion eller om ni är ett par eller en grupp som vill köra tillsammans. Skriv i bokningen hur många ni är och kort om hur er bakgrund är som simmare. 
Vi träffas senast 15min innan bokad tid vid receptionen i Arena Skövde 

Pris: 1 person: 690:-

Pris: 2-4 personer: 390:-/person

Pris: 5-8 personer: 290:-/person

 

Crawlkurser

En simkurs består av lektioner i små grupper där du får en röd tråd att följa med ett tydligt mål. Kurserna kan vara för helt nybörjare, det kan vara i öppet vatten, för triathlon eller det kan vara för de som redan har lärt sig simma crawl men som vill utveckla tekniken ytterligare. För nybörjarkurserna krävs inga förkunskaper i crawl men du bör kunna simma minst 200m bröstsim som minimum. För en fortsättningskurs eller en öppet vatten kurs är kraven på förkunskaper att du t ex har gått en nybörjarkurs tidigare eller att du kan simma minst 200m crawl utan att stanna. Nedan ser du tillgängliga kurser. 

Kurser vinter/vår/sommar 2019:

Nybörjarkurs med start 21:e jan kl 19.00-20.00 (Måndagar på arena skövde 8 gånger, 1500kr/person)

Fortsättningskurs med start 22:e jan kl 16.00-17.00 (tisdagar på arena skövde 8 gånger, 1500kr/person)

Nybörjarkurs med start 12:e feb kl 16.00-17.00 (tisdagar på arena skövde 8 gånger, 1500kr/person)


Anmäl dig till en kurs genom att maila till info@30k.se