Simning

Kurser och privatlektioner

Att lära sig simma crawl som vuxen kan vara en utmaning. Det är mycket teknik i simning och att få hjälp av någon som står på kanten och instruerar kan vara till väldigt stor hjälp. Vår simlärare är inte bara elitsimmare och Svensk Mästare i triathlon (2014) utan även utbildad idrottstränare på högskolan i Falun och utbildad simtränare på svenska simförbundet. Dessutom har han många års erfarenhet av att just utbilda vuxna som vill lära sig simma crawl. Simningen sker på bokade banor i träningsbassängen på Arena Skövde (Inträde och banhyra ingår i priset) eller i Karstorpssjön i Skövde

Crawlkurser

En simkurs består av lektioner i små grupper där du får en röd tråd att följa med ett tydligt mål. Kurserna kan vara för helt nybörjare, det kan vara i öppet vatten, för triathlon eller det kan vara för de som redan har lärt sig simma crawl men som vill utveckla tekniken ytterligare. För nybörjarkurserna krävs inga förkunskaper i crawl men du bör kunna simma minst 200m bröstsim som minimum. För en fortsättningskurs eller en öppet vatten kurs är kraven på förkunskaper att du t ex har gått en nybörjarkurs tidigare eller att du kan simma minst 200m crawl utan att stanna. Nedan ser du tillgängliga kurser. 

Kurser 2020

Nybörjarkurs

Onsdagar 8 gånger med start den 9:e Sep kl 16.30-17.30

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig att simma crawl. Vi fokuserar på att få till en teknik som gör att du ska kunna simmma mer avslappnat och effektivt och vi börjar helt från grunden.

Anmälan senast 1:a Sep

Pris 2000kr/ person


Fortsättningskurs

Onsdagar 6 gånger med start 4:e Nov kl 16.30-17.30 

Förkunskapskrav att man antingen har gått en nybörjarkurs hos oss tidigare eller att man kan simma minst 200m crawl i sträck.

Anmälan senast 26:e Okt

Pris 1600kr/ person

Anmäl dig till en kurs genom att maila till info@30k.se
Simlektioner

Vi erbjuder simlektioner där du får 60min i vattnet med vår simtränare på kanten/i vattnet. Vi utgår från dina mål och förutsätttningar och anpassar träningen till det som du vill förbättra. Du får med dig övningar hem som du har testat under träningspasset och som du sedan kan träna på på egen hand. Vid behov anväder vi kamera, dolme, platta eller andra hjälpmedel för att du ska kunna effektivisera din simning. Du väljer själv om du vill vara ensam och få en privatlektion eller om ni är ett par eller en grupp som vill köra tillsammans. Skriv i bokningen hur många ni är och kort om hur er bakgrund är som simmare. 

Vi träffas senast 15min innan bokad tid vid receptionen i Arena Skövde eller om det är öppet vatten, vid badplatsen i Karstopssjön. 

Pris: 1 person: 690kr (Öppet vatten 590kr)

Pris: 2-3 personer: 390kr/person (Öppet vatten 290kr/person)

Pris: 4 eller fler 290kr/person (Öppet vatten 190kr/person)