Sjukgymnastik och Rehab

Effektiv och personlig behandling

Sjukgymnastik hos oss på 30K är, precis som våra andra tjänster, av hög kvalitet och med ett helhetstänk. Vi ser inte bara på den aktuella skadan eller känningen utan i vilket sammanhang och situation du befinner dig i. Vi har tillgång till ett fullskaligt gym vilket gör rahbiliteringen enklare och effektivare. Vi tar han om alla typer av skador men är extra kunniga inom idrott och träning. 
Vi har också gjort det möjligt att boka vår sjukgymnast för ett PT-pass där du får ett individuellt anpassat träningsprogram. 

  Sjukgymnastik

  Ett sjukgymnast besök hos oss börjar med ett samtal kring skadan, känningen eller smärtan som du har. Efter det undersöker vi skadan och gör en analys av hela situationen innan vi lägger en plan för behandling. Första besöket hos oss är på hela 45-60min vilket gör att du får en ordentlig bedömning av ditt tillstånd och bästa möjliga förutsättningar för en bra behandling.  

  Exempel på behandling kan innefatta:

  Manuell behandling (OMT)

  McKenzie

  Triggerpunk

  Massage

  Rehabträning

  Töjning

  Mobilisering


  Pris 450kr/besök

  Behandlande massage

  Regelbunden massage har många fördelar. Det ger bättre återhämtning, ökad cirkulation och bättre rörlighet vilket kan minska risken för skador. Det kan även vara en bahndlingsform för en skada som redan uppkommit. Vår sjukgymnast ger dig en massage som är helt anpassad efter just dina behov.

  30min 390kr

  60min 590kr

  PT-Pass med sjukgymnast

  Många har problem med smärta eller skador och då krävs det ofta hjälp av experter på just det området för att kunna lägga upp ett balanserat program för just dig. Vi erbjuder därför även PT-Pass med vår sjukgymnast. Det är samma upplägg som ett vanligt PT-Pass men här tar sjukgymnasten hänsyn till tigare skadebakgrund och andra förutsättningar som gör att du får ut så mycket som möjligt av din träning. 

  590kr/pass (60min)