Sjukgymnastik och Rehab

 

Effektiv och personlig behandling

 

Sjukgymnastik hos oss på 30K är, precis som våra andra tjänster, av hög kvalitet och med ett helhetstänk. Vi ser inte bara på den aktuella skadan eller känningen utan i vilket sammanhang och situation du befinner dig i. Vi har tillgång till ett fullskaligt gym vilket gör rahbiliteringen enklare och effektivare. Vi tar han om alla typer av skador men är extra kunniga inom idrott och träning. 

Vi är anslutna till landstinget vilket gör att du som patient endast betalar en patientavgift. Frikort gäller 


Vi har också gjort det möjligt att boka vår sjukgymnast för ett PT-pass där du får ett individuellt anpassat träningsprogram. 

Sjukgymnastik

Ett sjukgymnastik besök hos oss börjar med ett samtal kring skadan, känningen eller smärtan som du har. Efter det undersöker vi skadan och gör en analys av hela situationen innan vi lägger en plan för behandling. Första besöket hos oss är på upp till hela 45 min vilket gör att du får en ordentlig bedömning av ditt tillstånd och bästa möjliga förutsättningar för en bra behandling.  

Exempel på behandling kan innefatta:

Manuell behandling (OMT)

McKenzie

Triggerpunkt

Massage

Rehabträning

Töjning

Mobilisering


Pris 100kr/besök (patientavgift enligt VGR)

Behandlande massage

Regelbunden massage har många fördelar. Det ger bättre återhämtning, ökad cirkulation och bättre rörlighet vilket kan minska risken för skador. Det kan även vara en behandlingsform för en skada som redan uppkommit. Vår sjukgymnast ger dig en massage som är helt anpassad efter just dina behov.

30min 390 kr

60min 690 kr