Thorax Trainer


FÖRBÄTTRA DIN PRESTANDA

ThoraxTrainer har utvecklats för att träna och förbättra styrka, uthållighet, bålstabilitet, teknik och VO2-max. 

– 96% korrelation med stakåkning på snö

– Autentiskt rörelsemönster

– Realistisk känsla av skidåkning på snö

– Extrem CORE träning

Utvecklad för skidåkare av skidåkare

ThoraxTrainer var den första skidergometer som kan imitera längdskidåkning med en mjuk och realistisk känsla av skidåkning på snö.

Autentiskt rörelsemönster

ThoraxTrainer stakmaskin utvecklades ursprungligen speciellt för att träna och förbättra styrka, uthållighet, bålstabilitet, teknik och VO2-max för längdskidåkare.

96% korrelation med stakåkning på snö 

Ett forskningsprojekt från Umeå universitet visar en korrelation på 0,96 mellan ThoraxTrainer och duppelstakning på snö. Med andra ord kan du förutsäga prestationen på skidor utifrån din prestation i ThoraxTrainer med 96% noggrannhet.

Följ dina framgångar

ThoraxTrainer används av professionella och fritidsåkare som vill dra nytta av den mycket effektiva träning. Med ThoraxTrainer datoren kan du utvärdera din träning och teknik i detaljer,som hjälper dig att förbättra din prestation i skidspåret.

VO2-max & Uthållighet

ThoraxTrainer har en mycket stor inverkan på hjärt-kärlsystemet, som kommer att förbättra din VO2max och uthållighet mycket snabbt till en ännu högre grad än träning på skidor eller rullskidor.

Kärnmusklar

ThoraxTrainer har också en stor inverkan på dina kärna muskler som förbättrar din skidåkning på snö i båda klassiskt och skate. Speciellt övningar med dubbel och diagonal stakning på ett ben i taget har en stor inverkan och förbättring av din bålstabilitet och balans. Detta kommer att förbättra din klassiska teknik i uppförsbacke och din skating på plattan och lätt uppåt.


Veckans pass:

Måndagar 17.00 – 17.40

Tisdagar 10.00 – 10.45

Tisdagar 18.30 – 19.15

Onsdagar 16.45 – 17.15

Torsdagar 10.00 – 10.30