Träningsprogram och Coaching

Vi skapar din helhetslösning

Oavsett vilket paket du väljer kan du förvänta dig ett upplägg som är helt anpassat efter dina mål, behov och förutsättningar. Vi har inga färdiga träningsprogram som vi ger ut utan allting är helt individanpassat. Våra coacher har förutom egen erfarenhet av konditionsträning på högsta nivå även lång erfarenhet av coaching och dessutom en gedigen idrottstränarutbildning i ryggen. 

  Månadsprogram

  Månadsprogram är för dig som vill ha ett träningsprogram skrivet utefter din bakgrund, dina träningsmöjligheter och dina mål. I ett första skede kartlägger vi vem du är, vart du står idag och vart du vill komma. Du väljer själv om vi gör detta via frågeformulär, över telefon eller i 30Ks träningscenter i Skövde. Månadsprogram säljs i trio, med andra ord får du ett program på tre månader kort efter första kontakten. Efter de tre första månaderna bokar du ett nytt möte inför en ny period, vi får då reda på hur du reagerat på den träning vi skrivit och kan då designa ett ännu mer pricksäkert program för kommande tre månader. 

  Du får: 
  · Inledande konversation och kartläggning av din träningsprofil
  · Tre månader långt program skrivet för dig och dina förutsättningar
  · Web- och appbaserad träningsdagbok

  Pris: 390kr/månad (minst 3 månader)


  Coaching Light

  För dig som vill komma igång ordentligt och få mycket hjälp med alla nya moment i början men tycker att det räcker att få månadsvis avstämning på hur det går efter uppstarten. Du får:

  · Samma som coaching under uppstarten (4-6 veckor)

  · Årsplanering med periodisering för optimal utvecklig.

  · Månadsvis träningsprogram helt anpassat efter dig och dina behov

  · 30min avstämning inför varje ny månad

  · Web- och appbaserad träningsdagbok

  · Din tränare läser av din träningsdagbok och kan göra ändringar om det behövs

  Pris: 690kr/månad (minst 3 månader)


  Coaching

  Coaching innebär att du har chansen att verkligen bli behandlad som ett proffs. Du har regelbunden kontakt med din tränare via telefon, samtal online eller mail. Du sprider fritt ut dina 2 timmar samtalstid över månaden. Din tränare följer även din träningsdagbok och har då möjlighet att justera schemat mitt i veckorna eller upptäcka tendenser till sjukdom eller överbelastning. Ditt träningsprogram uppdateras kontinuerligt med hänsyn till hur din träning går.

  Du får:
  · 60min inledande samtal utifrån ifyllt frågeformulär
  · Individuellt anpassat träningsprogram
  · 120min telefontid fritt utspritt över månaden
  · Fri mailkontakt
  · Din tränare läser noggrant av din träningsdagbok och kan se tendenser till sjukdom, överbelastning mm

  Pris: 1390kr/månad (minst 3 månader)